romanya vizesi No Further Mystery

Wiki Article

Hekim, Avukat ve Eczacılar için Turistik Romanya vizesi Romanya’evet ticari vize koparmak kucakin antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi aracılığıyla imzalanmış olan, Romanya baş konsolosluğuna hitaben kırlmış vize talep...Detaylı Vukuf

Gezi afiyet sigortası poliçesinin aslı ıslak damga ve imzalı fotokopisi ile ibraz edilmelidir

Romanya’ya yolculuk nedeni eğer ticari amaçlıysa, ticari vize gidermek midein müstelzim evraklar beyninde okuntu mektubu da alan almaktadır. Bu nedenle davetiye almadan Romanya’ya ticari gezi gerçekleşemez.

Şirketinizden gerçekleştirme edeceğiniz  Sgk mesleke giriş bildirgesi sunulmalıdır. SGK Bildirgesinde okunaklı ve Barkodu olması gerekmektedir. Barkodu olmayan evraklar başvuru sırasında onaylama edilmeyecektir.

Romanya’evet seyahat planlayan kişilerin 1 kamer öncesinden alışverişlemlere mebdelamaları faydalı olacaktır.

Romanya Vizesi servurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, dilek edilen vizenin bitiş süresinden 6 ay elan uzun olmalıdır. Gezi maksatı dokumalırken geçişlik geçerlilik zamanı dikkate kırmızıınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.

Romanya vize kafavurularını Romanya Sarrafiyekonsoloslukları almaktadır. Fakat Romanya vize kellevurusu yapmak talip kişilerin meraklı bir ara sınav merkezine başvurma ederek sorunlemlerini o merkeze verme etmesi sürecin elan hızlı ve zorlamasız olmasını sağlayacaktır.

Yolculuk Rezervasyonları – Uçuş ve konaklama ayırtma belgelerinizi tarihler saydam olacak şekilde dosyanıza eklemelisiniz.

B Tipi vize: Bu vizeye Transit vizesi denir. Romanya’yı transit geçecek olanlara verilir. Bu eşhas Romanya’da yekûn 5 zaman konaklama hakkına mevla olurlar.

Romanya, AEA, Avrupa Birliği evet da İsviçre’ye mensup Avrupa Birliği vatandaşı olmayan ocak bireyleri. Bu yalnızca 21 evetşın şeşndaki kişmüterakki derunerir. Çocukların AEA evet da Su vatandaşı bir ebeveyne bağımlı olmaları şgeriı taşınmalıdır.

Göz şart Belgesi; Destelı bulunduğunuz uğraş odasına yiyecek belgesi aslı ve fotokopisini ibraz etmeniz gerekmektedir.

Etiket fotokopisi – Pasaport romanya vizesi bilgilerinizle aynı detayları taşıyan üzeri fotokopiniz dosyanızda bulunmalıdır.

Canlılık belgesi yahut sicil gazete kadar özgün evrakların ve vesair gündeş tarihli şirket evraklarının ibrazı gerekmektedir.

Bir turizm merkezinin eşliğinde grupla Romanya seyahati edecekseniz. Bunu akredite bir turizm merkezi aracılığıyla yapmanız şarttır.

Report this wiki page